top of page
Поиск
  • Фото автораБанівська ЗОШ

ЗІ СВЯТОМ 8 БЕРЕЗНЯ!


У переддень великого свята 8 Березня - Міжнародного дня жінок ми говоримо про повагу до жінки-трудівниці, жінки-матері, дівчинки. Шануємо їх силу і слабкість, ніжність і чарівність.


05.03.2020 в нашій школі проходили святкові заходи для учнів 1-4 та 5-9 класів.


Початкова школа вітала своїх мам, бабусь та дівчаток весняним концертом «Берегиня роду українського». Джентльмени щирими вітаннями висловили подяку, любов та повагу до своїх найрідніших найпрекрасніших дам. Кожен клас підготував вірші, пісні й танці, які подарували багато позитивних емоцій та гарний настрій усім присутнім у святковому залі.


У старших класах захід «Свято весни» провели у формі розважальної програми «Нумо, дівчата!». У конкурсах змагалися команди дівчаток та вчителів. У першому конкурсі «Я зможу» учасники отримали шари із завданнями на знання народної творчості. Другий конкурс «Чарівна скринька» перевіряв учасників на швидкість та кмітливість – кожній команді потрібно було за відведений час написати якомога більше жіночих речей, які зберігаються у домашніх чарівних скриньках жінок. Головною задачею третього конкурсу «Хто я?» було вгадати в якого персонажа перевтілився кожен учасник команди. У четвертому конкурсі «Пазли» команди повинні були скласти портрети відомих поетів, співаків, акторів і назвати їх справжні імена. П’ятий конкурс «Ерудит» перевіряв учасників на знання з різних галузей науки та мистецтва. У шостому конкурсі «Танцюють всі» учасники обирали конверт із танцем, і чим оригінальніше був танок, тим більше балів отримувала команда. У сьомому конкурсі «Музичний» команди за допомогою отриманих смайлів мали проспівати пісню та передати її настрій. В останньому конкурсі «Вгадай мелодію» учасники повинні були за першими нотами відгадати пісню та виконавця.


Свято пройшло дуже весело, учасники з захопленням брали участь у всіх конкурсах, не залишилися осторонь і вболівальники, які з ентузіазмом допомагали командам у випробуваннях. Обидві команди отримали призи, а команда вчителів з гучною назвою «Богині» посіла призове перше місце.







165 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

ВАЖЛИВО!

bottom of page