top of page
Поиск
  • Фото автораБанівська ЗОШ

ПЕДРАДА-ТРЕНІНГ


Нова українська школа невпинно розвивається. Працювати за новим стандартом інколи непросто, але неймовірно цікаво, адже у кожного вчителя з’явився простір для творчості та самовираження.

Реальна дієвість Нової української школи залежить від кожного конкретного педагога: його знань, умінь, компетенцій, розуміння стратегічних цілей діяльності та наявності дієвого інструментарію для практичної реалізації заявлених завдань. Саме для того, щоб допомогти вчителям, що готуються працювати у НУШ, була проведена педрада-тренінг «Інноваційні підходи до підвищення професійної компетентності педагогічних працівників у компетентністному полі НУШ».

На педраді вчителі підвищили рівень знань про сучасні вимоги до професійних і особистісних якостей педагога, та його нової ролі в організації навчання. Презентували нові методи та стратегії навчання учнів в умовах Нової української школи, діяльність формування професійної компетентності педагогів. Допомогли усвідомити роль вчителів в професійному зростанні педагогів, спонукали до професійного й особистісного самовдосконалення.





31 просмотр0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

ВАЖЛИВО!

bottom of page