top of page
Поиск
  • Фото автораБанівська ЗОШ

ЗІ СВЯТОМ ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА!


Дорогі учні! Шановні вчителі та батьки!

Щиро вітаю Вас зі святом Останнього дзвоника – святом прощання зі школою!

Для багатьох школярів він сповіщає про чудовий відпочинок на канікулах, сповнений яскравих вражень. Тож, бажаю Вам гарно відпочити, набратися духовних і фізичних сил перед початком нового етапу навчання.

Для вас, випускники, цей дзвоник справді є останнім. Залишаються позаду ваші шкільні роки – найбільш безтурботні та радісні, сповнені мрій та сміливих планів.

Ви вирушаєте у самостійне доросле життя. Навчання, однокласники, вчителі – все залишилося позаду, і дитинство теж – далеке, веселе і добре... Останній дзвоник у школі – це перший дзвоник у доросле, нелегке і серйозне життя. Хоч не трояндами буде устелений шлях, але випускники тепер дорослі, сильні й мужні люди – все пройдуть і подолають із честю! Бажаю, щоб цей шлях для вас був щасливий, насичений гарними подіями та здобутками. Впевненості у власних силах, невичерпного завзяття та здійснення всіх ваших мрій! Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю, будете гідними творцями свого життя й справжніми патріотами рідної країни! У добру путь, дорогі друзі!

Глибоко вдячна педагогам і батькам! Ви вклали у своїх вихованців і душу, і серце, і знання! Своєю любов'ю та невтомною працею допомагали пізнавати світ, прищеплювали найвищі моральні цінності.

Щастя всім, добра, міцного здоров’я, кохання, благополуччя, радості, величезних успіхів і здійснення мрій!


Директор Маджарова Л.І.



97 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

ВАЖЛИВО!

bottom of page