top of page
Поиск
  • Фото автораБанівська ЗОШ

ДЕНЬ ГІДНОСТІ ТА СВОБОДИ


21 листопада, у День Гідності та Свободи, ми вшановуємо громадянський подвиг, патріотизм і мужність учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності. З метою виховання в учнях почуття патріотизму, любові до рідної країни; розвитку бажання стати гідними громадянами України в закладі освіти було проведено ряд заходів: тематичні години «Від Революції гідності до Країни гідності», «Україна – незалежність, гідність, свобода», «За мир в Україні, за гідність кожної людини», «Країна нескорених»; вікторина «Люблю країну я свою: вона найкраща в цілім світі»; виставка фоторобіт «З любов`ю до України»; показ документального фільму «Україна – це територія Гідності і Свободи»; флешмоб «Гідність нації – це її свобода!».

Відзначаючи День Гідності та Свободи, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.


Україна сильна і могутня! Береже нехай Її Господь. В Неї світле і святе майбутнє, Українським серцем є народ. Б’ється вільно українське серце, Усім бідам, ворогам на зло Знайде сили і не розірветься, Якби гірко й тяжко не було. І нехай на світі кожен знає, Чують всі, дорослі і малі, Українське серце не вмирає Буде вічно битись на землі!!!



29 просмотров0 комментариев

Недавние посты

Смотреть все

ВАЖЛИВО!

bottom of page